Autobedrijf in Sittard

Automotive Tummers: Jouw partner in auto reparaties en onderhoud in Sittard

 

Als autobezitter in Sittard weet je hoe belangrijk het is om je auto in topconditie te houden. Of je nu een snelle sportwagen, een ruime gezinsauto of een bedrijfsvoertuig bezit, je auto heeft regelmatig onderhoud en af en toe reparaties nodig om veilig en betrouwbaar te blijven. Bij Automotive Tummers begrijpen we dit als geen ander. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties en auto-onderhoud, van kleine reparaties tot complete motorrevisies, en bieden een uitgebreide service om jouw auto in topconditie te houden, waar je ook in Sittard bent.

ONZE MERKEN:

Wat maakt Automotive Tummers uniek in Sittard?

 

Als lokale garage in Sittard hebben we ons in de loop der jaren gepositioneerd als een betrouwbare en deskundige partner voor al je auto reparatie- en onderhoudsbehoeften. Wat ons uniek maakt in Sittard, is onze persoonlijke aanpak en de uitstekende service die we bieden. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het werken aan verschillende merken en modellen auto's. Hierdoor kunnen we een snelle en betrouwbare diagnose stellen en de juiste oplossing bieden voor elk probleem, zodat je veilig en met gemoedsrust weer in  Sittard de weg op kunt.

 

Onze diensten in Sittard

 

Bij Automotive Tummers bieden we een uitgebreide reeks diensten aan die zijn ontworpen om jouw auto in topconditie te houden, waar je ook in Limburg bent. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste diensten:

 

APK keuringen in Sittard

Als erkend APK-keuringsstation voeren we jaarlijks duizenden APK-keuringen uit in Sittard. Tijdens deze keuring controleren we je auto op verschillende punten, zoals remmen, verlichting, banden, enz. We zorgen ervoor dat je auto voldoet aan de wettelijke eisen, specifiek in Sittard, en geven je advies over eventuele reparaties of vervangingen.

 

Onderhoud en reparatie in Sittard

Regelmatig onderhoud is essentieel om jouw auto in topconditie te houden, vooral op de wegen van Limburg. Bij Automotive Tummers bieden we verschillende onderhouds- en reparatiediensten aan, zoals olieverversingen, remreparaties, bandenservice en meer. Onze monteurs zijn goed getraind en hebben ervaring met verschillende soorten reparaties en onderhoud, afgestemd op de specifieke behoeften van Limburgse automobilisten.

 

Diagnose en reparatie van elektronische systemen in Sittard

Moderne auto's zijn uitgerust met geavanceerde elektronische systemen die regelmatig onderhoud en reparaties vereisen.

 

 Kom gerust eens een bezoekje brengen aan onze autobedrijf in Sittard.